Lunsj

Lunsj tips for uken

Ny uke i vente, og her kommer noen lunsj tips fra meg.
Det viktigste rådet jeg kan gi er tenk muligheter, ikke begrensninger.

If you’d rather not get out of your bed
and prefer to “work at home” instead
Morning hit you so hard you still feel the punch
then you can always look forward to lunch

Her kommer noen tips:

Reste boks:

Kyllingfilet, enkel salat, noen solsikkeruter, dressing. Mettende, nydelig og enkel lunsj

Omelett

Bruk fantasien når du lager omelett, i teorien kan man bruke alt mulig i en omelett. Rester etter taco, laksemiddag, tunfisk.
Alt er mulig og lovlig:), så lenge du husker egg..

LCHF toast

Smaker også godt kald..

Stekt jacobspølse, aubergine, squash, nrokkoli og løk. Surr dette gyllent, og rør inn egg. Smak til med salt og pepper.

Smaker utrolig godt, selv kaldt.

Salat med lakserester, avokado, vårløk, agurk, tomat, hakka nøtter. Selv har jeg alltid en tube med peppermajones på lur

BLT sandwich

Lag pai, og ha rester med til lunsj.

Andre tips:

 • Lag muffins med utganspunkt i denne oppskriften, fyll med skinke, ost og feks spinat
 • Ha kokte egg og avokado, enkelere kan det ikke bli
 • Lag muffins av egg, ost, spinat, salt og pepper
 • Suppe på termos
 • Smoothie på termos

Spise lunsj ute? Mine beste tips ser du her

Lykke til♥

  14 COMMENTS

 • Nina september 4, 2011 Reply

  Så masse lekker lunsj 🙂

  • line september 4, 2011 Reply

   Ble sulten av å skrive innlegget, så nå er det lunsj..:)

 • Hanne september 4, 2011 Reply

  Tusen takk!! Masse herlig inspirasjon. Jeg lurer bare på om du mener man kan helle røra fra valnøttbriks (som du linket til) i muffins former?

  • line september 4, 2011 Reply

   ja, og så har man i skinkebiter, ost etc. da har man plutselig et helt måltid:)

   • Hanne september 4, 2011 Reply

    Tusen takk igjen, skjønne deg 🙂

    • line september 4, 2011 Reply

     Bare koselig:)

 • Elin I. september 4, 2011 Reply

  Så bra! Dette var utmerket, Line. 😀

  • line september 4, 2011 Reply

   Supert:))

 • hannem september 4, 2011 Reply

  Å, så godt det så ut. Tror det blir rester fra middagen idag til lunsj i morgen: flintsteik med blomkålpuré og varm tomatsalat + grønn salat. Ble fri for saus, men kan bruke creme fraiche. Men nå håper jeg å finne røye i butikken, syns det er så godt. 🙂

  • line september 4, 2011 Reply

   Mmm hørtes godt ut!

 • lovelyliller.com september 4, 2011 Reply

  Guri! kom hit og bli min personlige kokke!

  • line september 4, 2011 Reply

   he he:))

 • Yasi september 4, 2011 Reply

  Aaah, en fryd for ganen (og forsåvidt øyet) 😀

  • line september 4, 2011 Reply

   :), takk

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten
 • - November, og her i Bodø er det mørketid med stor M. Ikke min favorittid på året, men alt handler om hvordan man møter det. En stor fordel med å jobbe selvstendig er at jeg kommer meg ut og får litt dagslys😍 Og jeg lever lenge på gode minner som her fra Italia❣️-
 • - Nyter Spania og @akinonresort i fulle drag. Ny tur i april 2018, et du med? Yoga, fjelltur, nydelig mat som er gluten og sukkerfri, men likevel sinnssyk god😍, kos, avslapping, energi! Møt sommeren 2018 ladet ➡️info i Bio - #akinon #lilalife #natural #paleo #naturallife #tradisjonskost
 • - Jeg har brukt mange år på å ha dårlig selvtillit, og aldri vært bra nok. De dagene er over, jeg føler akkurat det bilde utstråler! Og husk du er god nok som du er! - #strong #ontop #naturalliving #lilalife #life #yoga 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #yogis #yogadaily #nrk #ig_namaste
 • - Nydelig sunn sjokoladechiapudding/ healthy chocolate chiapudding, sooo good😍➡️link i bio - #healthy #naturalfood #paleo #lovelife #healthychocolate #lilalife
 • - Sånn føler jeg meg nå! Selv om jeg ligger litt utladet i en hotellseng i Oslo med knekt fot, kunne jeg like gjerne vært på en fjelltopp i Lofoten som her. Jeg har det så bra! Endelig er jeg tilbake der jeg hører hjemme, etter mange år med maaange nedturer. Fra nå av blir dere nødt til å måtte høre meg skravle mye ernæring, oljer og livsstil. Og gjett om jeg gleder meg. Neste stopp på reisen er foredrag i Porsgrunn hos @withlovebymoen og det er FULLT😍. Deretter rett på ✈️ til @akinonresort for å holde kurs 🙏🏻😍- #himmeltinden #hauklandstranda #lofoten #naturalliving #health #doterra #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - For en dag! Helt nydelig å holde foredrag for flere hundre engasjerte tilskuere. I anledningen nydelig kjole fra @missmayanorway - #lillemåne #høstkonferanse #aip #healthyfood #natural #levdegfrisk
 • - Min fascinasjon for oljer øker for hver dag. I går slo jeg foten min kraftig, men optimistisk som jeg er tenker jeg ja ja det går bra. Jeg har smurt foten med doTerra oljer og ikke brukt en smertestillende. Jeg har sovet natten igjennom og ja hatt det greit, til tross for at det faktisk var brudd. Vil du vite mer om oljene, send meg en Mail line@holdal.no #doterralove #doterra #doterralife #bodø #allnatural #essentialoil #health #rsa_nature #elskerbodø