Uncategorized

Livet er LILA

Vil egentlig bare ønske dere alle en riktig så fin kveld. Selv ligger jeg godt under dynen på hotellrommet mitt, mmm. Men snart skal jeg opp på Tunsberg medisinske skole å lage middag, alltid godt med mat.

Her er fra en matkveld vi hadde like før jul, jeg fotograferer flittig

Hadde forøvrig en fantastisk koselig kveld i går sammen med Siri, og hun lagde nydelig god mat til meg. Snakk om luksus. Hun laget saltbakt torsk, med rot grønnsakspuree, stekte grønnsaker og en fløtebasert saus med kongekrabbe og sennep, MMMM. Til maten drakk vi en aldeles nydelig hvitvin og til dessert fikk jeg portvin og mørsk sjokolade=LYKKE!

Her er bildet av maten, men hadde bare «hobbykameraet» mitt med, og kvaliteten bli så som så.

For tiden føler jeg virkelig at livet er LILA, skikkelig lekent.Jeg er bare så glad og fornøyd!

Stort smil

  6 COMMENTS

 • hannem januar 27, 2011 Reply

  Så mye godt. Her har vi stekt biffstrimler med paprika og squash til. Laga fløtebakte søtpoteter til, etter din oppskrift. Pluss Jacob’s peppersaus, men det var en skuffelse, den smakte nesten ikke pepper og var for søt etter min mening.

  • line januar 27, 2011 Reply

   Åh så kjedelig at sausen ikke falt i smak. Peppersaus er enkelt å lage fra bunnen, fløte litt soyasaus og masse pepper- mmm. Resten av det du lagde hørtes utrolig godt ut!

 • Siri januar 27, 2011 Reply

  Tusen takk for besøket søta. Kom snart igjen:-)
  Klem

  • line januar 27, 2011 Reply

   Ja det var så kos:), gleder meg til vi møtes igjen.

 • mmm så godt ut da!

  • line januar 27, 2011 Reply

   🙂

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten
 • - November, og her i Bodø er det mørketid med stor M. Ikke min favorittid på året, men alt handler om hvordan man møter det. En stor fordel med å jobbe selvstendig er at jeg kommer meg ut og får litt dagslys😍 Og jeg lever lenge på gode minner som her fra Italia❣️-
 • - Nyter Spania og @akinonresort i fulle drag. Ny tur i april 2018, et du med? Yoga, fjelltur, nydelig mat som er gluten og sukkerfri, men likevel sinnssyk god😍, kos, avslapping, energi! Møt sommeren 2018 ladet ➡️info i Bio - #akinon #lilalife #natural #paleo #naturallife #tradisjonskost
 • - Jeg har brukt mange år på å ha dårlig selvtillit, og aldri vært bra nok. De dagene er over, jeg føler akkurat det bilde utstråler! Og husk du er god nok som du er! - #strong #ontop #naturalliving #lilalife #life #yoga 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #yogis #yogadaily #nrk #ig_namaste
 • - Nydelig sunn sjokoladechiapudding/ healthy chocolate chiapudding, sooo good😍➡️link i bio - #healthy #naturalfood #paleo #lovelife #healthychocolate #lilalife
 • - Sånn føler jeg meg nå! Selv om jeg ligger litt utladet i en hotellseng i Oslo med knekt fot, kunne jeg like gjerne vært på en fjelltopp i Lofoten som her. Jeg har det så bra! Endelig er jeg tilbake der jeg hører hjemme, etter mange år med maaange nedturer. Fra nå av blir dere nødt til å måtte høre meg skravle mye ernæring, oljer og livsstil. Og gjett om jeg gleder meg. Neste stopp på reisen er foredrag i Porsgrunn hos @withlovebymoen og det er FULLT😍. Deretter rett på ✈️ til @akinonresort for å holde kurs 🙏🏻😍- #himmeltinden #hauklandstranda #lofoten #naturalliving #health #doterra #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - For en dag! Helt nydelig å holde foredrag for flere hundre engasjerte tilskuere. I anledningen nydelig kjole fra @missmayanorway - #lillemåne #høstkonferanse #aip #healthyfood #natural #levdegfrisk
 • - Min fascinasjon for oljer øker for hver dag. I går slo jeg foten min kraftig, men optimistisk som jeg er tenker jeg ja ja det går bra. Jeg har smurt foten med doTerra oljer og ikke brukt en smertestillende. Jeg har sovet natten igjennom og ja hatt det greit, til tross for at det faktisk var brudd. Vil du vite mer om oljene, send meg en Mail line@holdal.no #doterralove #doterra #doterralife #bodø #allnatural #essentialoil #health #rsa_nature #elskerbodø