Uncategorized

Litt av hvert, og tips til middag for sultne løver..

I går var det oppstart av kurs her i Bodø, og med meg har jeg 20 flotte deltakere. Synes det er like artig hver eneste gang! Spania turen er også utsolgt, varmer hjertet mitt. Åh som vi skal kose oss med trening, sunn mat, turer, massasje, spa..you name it! Og ja det blir tur til våren, og hvem vet kanskje det blir til flere forskjellige destinasjoner.

Hvordan går det med treningen din? Jeg har slitt litt med motivasjonen. Kroppen er enda ikke på topp. Siden i begynnelsen av august har jeg gått på en immunstyrkene naturmedisin, samt tarmrens og jeg merker at det hjelper. Men jeg er iallefall igang med trening, det blir mest fjellturer og yoga. Etterhvert blir det sykling. Jeg fikk en urolig rå racersykkel i bryllupsgave, juhu.

Jeg og lillesøster Eirin på fjelltur, sjekk naturen..SMELT

Etter en lang dag i går ble det en enkel middag til en sulten familie.

Stekt kyllingfilet, rødløk, vårløk og brokkoliblanding(sjelden jeg bruker frosne grønnsaker men i går var vi sultne som løver..). Hadde kokosmelk, chili, ingefær, hvitløk, salt, pepper og lime over. Middag på 10 minutter. Enkelt og godt! Blomkålris hadde passet utmerke til.

I kveld skal jeg på et spennende Vitamin D foredrag her i Bodø, som er gratis. Kom gjerne! Foredraget holdes også andre steder i landet les mer her

God onsdag♥

  7 COMMENTS

 • lovelyliller.com august 31, 2011 Reply

  Treningen min har vært slapp i mange mnd pga form og ferie. har trent 2×30 minutter styrke denne uka da,så skal ikke klage. lykek til med kurset videre 😀

  • line august 31, 2011 Reply

   Da er du jo igang:), takk L

 • Brittidettehuset:) august 31, 2011 Reply

  Hei:)

  Såg ut til å vera ein fantastisk fjelltur, så heldig du er!
  Eg vart litt nyskjerrig på «immunstyrkende» naturmedisin.
  Kan du utdype litt? Lurer både på kva type og korleis du merkar (positiv) endring i kroppen. Forstatt strålende september til deg og dine!!

  • line august 31, 2011 Reply

   Ja det er så flott her i nord, og været har vært helt nydelig i sommer/høst.

   Jeg bruker et grunnprogram med kosttilskudd, og en rekke ting som stimulerer immunsysyem(Sanuris, citrokehl, naotakehl etc), og urteterapi. Men alt dette er skreddersydd til meg av Fride Aasen. Jeg kan ikke si at jeg er blitt bedre på 2-3 uker, men jeg kjenner at det skjer ting i kroppen. Den jobber. Kan oppdatere på hvordan det går videre. L:)

 • Elin I. august 31, 2011 Reply

  Så nydelig natur! Minner meg om hjemme. 🙂
  Fjell og fjord. <3 Norge er så vakkert!

  • line august 31, 2011 Reply

   Ja det er helt nydelig!

 • Johanna august 31, 2011 Reply

  Hei! Hvor i Norge (nettbutikk kanskje) mann kan kjøpe Citrokehl?

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten
 • - November, og her i Bodø er det mørketid med stor M. Ikke min favorittid på året, men alt handler om hvordan man møter det. En stor fordel med å jobbe selvstendig er at jeg kommer meg ut og får litt dagslys😍 Og jeg lever lenge på gode minner som her fra Italia❣️-
 • - Nyter Spania og @akinonresort i fulle drag. Ny tur i april 2018, et du med? Yoga, fjelltur, nydelig mat som er gluten og sukkerfri, men likevel sinnssyk god😍, kos, avslapping, energi! Møt sommeren 2018 ladet ➡️info i Bio - #akinon #lilalife #natural #paleo #naturallife #tradisjonskost
 • - Jeg har brukt mange år på å ha dårlig selvtillit, og aldri vært bra nok. De dagene er over, jeg føler akkurat det bilde utstråler! Og husk du er god nok som du er! - #strong #ontop #naturalliving #lilalife #life #yoga 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #yogis #yogadaily #nrk #ig_namaste
 • - Nydelig sunn sjokoladechiapudding/ healthy chocolate chiapudding, sooo good😍➡️link i bio - #healthy #naturalfood #paleo #lovelife #healthychocolate #lilalife
 • - Sånn føler jeg meg nå! Selv om jeg ligger litt utladet i en hotellseng i Oslo med knekt fot, kunne jeg like gjerne vært på en fjelltopp i Lofoten som her. Jeg har det så bra! Endelig er jeg tilbake der jeg hører hjemme, etter mange år med maaange nedturer. Fra nå av blir dere nødt til å måtte høre meg skravle mye ernæring, oljer og livsstil. Og gjett om jeg gleder meg. Neste stopp på reisen er foredrag i Porsgrunn hos @withlovebymoen og det er FULLT😍. Deretter rett på ✈️ til @akinonresort for å holde kurs 🙏🏻😍- #himmeltinden #hauklandstranda #lofoten #naturalliving #health #doterra #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - For en dag! Helt nydelig å holde foredrag for flere hundre engasjerte tilskuere. I anledningen nydelig kjole fra @missmayanorway - #lillemåne #høstkonferanse #aip #healthyfood #natural #levdegfrisk
 • - Min fascinasjon for oljer øker for hver dag. I går slo jeg foten min kraftig, men optimistisk som jeg er tenker jeg ja ja det går bra. Jeg har smurt foten med doTerra oljer og ikke brukt en smertestillende. Jeg har sovet natten igjennom og ja hatt det greit, til tross for at det faktisk var brudd. Vil du vite mer om oljene, send meg en Mail line@holdal.no #doterralove #doterra #doterralife #bodø #allnatural #essentialoil #health #rsa_nature #elskerbodø