Middag i en fei

Lei julemat? Hjemmelaget pizza på 10 minutter

Tiden går utrolig fort, og i morgen er det faktisk nyttårsaften. Selv begynner jeg å bli rimelig lei julemat, og skal lage hurtigvarianten av hjemmelaget pizza i dag.  Det er super enkelt og raskt å lage, samtidig som det smaker himmelsk!

Dette trenger du:

Pizzasaus
Grove tortilla lefser
Ost
Topping
Salat

diverse-101

diverse-103

diverse-104

Smaker langt bedre enn bildet tilsier, må smakes:)

Pizzasaus:
Økologiske hakkede tomater(boks)
1 boks økologisk tomatpure
Ca 1 dl ekstra virgin olivenolje
Basilikum
Litt sukrin(se eget innlegg)
Salt og pepper
Finhakket hvitløk

Denne sausen har jeg nesten alltid ferdiglaget i kjøleskapet. Bruker den som base til lasagne, salsa til kjøtt, istedenfor ketsjup til ungene…Strekker ikke tiden til, velg den tomatsausen som er mest naturlig, med minst mulig sukker.

Slik gjør du:

Legg lefsene på et stekebrett, smør på pizzasaus. Ha ønsket ost på, jeg foretrekker fersk mozzarelle. Men dette er ganske dyrt, derfor bruker jeg vanligvis norwegia eller jarlsberg. Legg så toppingen på ost. Her bruker jeg det jeg/vi har lyst på i øyeblikket. Salami, skinke, chorizo, bacon etc. Jeg dropper grønnsaker, fordi jeg vil ha den crispy. Men jeg lager alltid en deilig salat, med stekt champignon, ruccola, oliven, soltørket tomat, rødløk etc. Her er det bare å bruke fantasien.

diverse-061

‘Stek pizzaen nederst i ovnen på 300g. Følg med under steking, så de ikke blir svidd. Vanligvis er det nok med 3-5 minutter i ovnen.

Smil fra Line

  2 COMMENTS

 • Torill desember 30, 2009 Reply

  gleder meg til å prøve denne som kosemat på lørdag:)

 • line desember 30, 2009 Reply

  Ja den er kjempe god:). Hvis man spiser godt med salat og 1/2-1 lefse blir det også et ganske sunt måltid:=)

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - November, og her i Bodø er det mørketid med stor M. Ikke min favorittid på året, men alt handler om hvordan man møter det. En stor fordel med å jobbe selvstendig er at jeg kommer meg ut og får litt dagslys😍 Og jeg lever lenge på gode minner som her fra Italia❣️-
 • - Nyter Spania og @akinonresort i fulle drag. Ny tur i april 2018, et du med? Yoga, fjelltur, nydelig mat som er gluten og sukkerfri, men likevel sinnssyk god😍, kos, avslapping, energi! Møt sommeren 2018 ladet ➡️info i Bio - #akinon #lilalife #natural #paleo #naturallife #tradisjonskost
 • - Jeg har brukt mange år på å ha dårlig selvtillit, og aldri vært bra nok. De dagene er over, jeg føler akkurat det bilde utstråler! Og husk du er god nok som du er! - #strong #ontop #naturalliving #lilalife #life #yoga 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #yogis #yogadaily #nrk #ig_namaste
 • - Nydelig sunn sjokoladechiapudding/ healthy chocolate chiapudding, sooo good😍➡️link i bio - #healthy #naturalfood #paleo #lovelife #healthychocolate #lilalife
 • - Sånn føler jeg meg nå! Selv om jeg ligger litt utladet i en hotellseng i Oslo med knekt fot, kunne jeg like gjerne vært på en fjelltopp i Lofoten som her. Jeg har det så bra! Endelig er jeg tilbake der jeg hører hjemme, etter mange år med maaange nedturer. Fra nå av blir dere nødt til å måtte høre meg skravle mye ernæring, oljer og livsstil. Og gjett om jeg gleder meg. Neste stopp på reisen er foredrag i Porsgrunn hos @withlovebymoen og det er FULLT😍. Deretter rett på ✈️ til @akinonresort for å holde kurs 🙏🏻😍- #himmeltinden #hauklandstranda #lofoten #naturalliving #health #doterra #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - For en dag! Helt nydelig å holde foredrag for flere hundre engasjerte tilskuere. I anledningen nydelig kjole fra @missmayanorway - #lillemåne #høstkonferanse #aip #healthyfood #natural #levdegfrisk
 • - Min fascinasjon for oljer øker for hver dag. I går slo jeg foten min kraftig, men optimistisk som jeg er tenker jeg ja ja det går bra. Jeg har smurt foten med doTerra oljer og ikke brukt en smertestillende. Jeg har sovet natten igjennom og ja hatt det greit, til tross for at det faktisk var brudd. Vil du vite mer om oljene, send meg en Mail line@holdal.no #doterralove #doterra #doterralife #bodø #allnatural #essentialoil #health #rsa_nature #elskerbodø
 • - Dette ble min siste håndstående på noen uker. Litt mer grasiøs denne enn den jeg hadde i går. Da datt jeg mot spisebordet og knakk noen bein ja🤣 Måtte bli 41 år før jeg knakk mitt første bein- @runandrelax 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #ic_landscape #yogis #mountainyoga #yogadaily #nrk #nrknordland #ig_namaste