Fisk, Skalldyr Laktosefritt Middag

Laksespyd med oreganokrem

Fra arkivet: En av mine favoritter som bare må testes.
Oreganokremen er himmelsk god, og den passer som tilbehør til det meste.

Laksespyd med oreganokrem

Dette trenger du:

Fisk:

Laksefilet, jeg brukte salma

Pesto, jeg brukte melkefri fra CaraCucina ( vanligvis lager jeg selv i en fei)

Basilikum

Salt

Pepper

God olje

Oreganokrem:

Brokkoli

Blomkål

Oregano

Salt

Pepper

God olje

Grønnsaker:

Gul squash

Fennikkel

Cherrytomat

Aubergine

Cocosa til steking

Salt

Pepper

Slik gjør du:

Skjær fisk opp i passelige biter og tre på trespyd. Pensle med pesto, ha på salt og pepper. Stek i ovnen i en ildfast form i ca 12 minutter på 225 grader. Ha godt med finhakket basilikum og olivenolje over ca 1 minutt før fisken er ferdig.

Oreganokrem:

Kutt opp blomkål og brokkoli. Sett blomkålen på kok først, ha i brokkoli etter ca 5 minutter. Kok til det er blitt mykt. Hell av vann, mos med stavmikser. Ha i masse fersk oregano, mos. Smak til med en god olje, salt og pepper

Grønnsaker

Kutt opp, stek i cocosa. Smak til med salt og pepper.

Frister det ?

Stort smil

  9 COMMENTS

 • Janicke april 9, 2012 Reply

  Dette høres supert ut 😀 Blir nok kyllingburger her i morgen! Fortsatt god bedring med tungen!!!!!! klem

  • line april 9, 2012 Reply

   Åh har inntrykk av at alle spiser kyllingburger etter innlegget til Frida, vil også ha. SNUFS

 • Frida april 9, 2012 Reply

  Åh, ser fantastisk ut. Jeg tipper at man ikke trenger å være på suppediett for å drømme om denne. God bedring til tunga di 🙂

  • line april 9, 2012 Reply

   Takk Fridax2 <3

 • hannem april 9, 2012 Reply

  Dette kommer på menyen etter hvert, i morgen blir det noe med rein- eller elgskav.

  Har akkurat laga urtebrød. Dobla mengden med fetaost, hadde tenkt å ha i stekt løk (gadd/rakk det ikke) og oliven (glemte det). Skal prøve den varianten neste gang. Laga tsatsiki til, og nå er det fortært, med et glass rødvin til… Brødet falt i smak hos resten av familien også. 🙂

  • line april 9, 2012 Reply

   Så flott at brødet ble en hit:)

 • TID FOR TRENING april 9, 2012 Reply

  LINE, sjekk bloggen min i dag, du har fått en utfordring!

  • line april 9, 2012 Reply

   Takk for det Kristin:), artig med award:)

 • […] Dagens middag laksespyd med oreganokrem. […]

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - November, og her i Bodø er det mørketid med stor M. Ikke min favorittid på året, men alt handler om hvordan man møter det. En stor fordel med å jobbe selvstendig er at jeg kommer meg ut og får litt dagslys😍 Og jeg lever lenge på gode minner som her fra Italia❣️-
 • - Nyter Spania og @akinonresort i fulle drag. Ny tur i april 2018, et du med? Yoga, fjelltur, nydelig mat som er gluten og sukkerfri, men likevel sinnssyk god😍, kos, avslapping, energi! Møt sommeren 2018 ladet ➡️info i Bio - #akinon #lilalife #natural #paleo #naturallife #tradisjonskost
 • - Jeg har brukt mange år på å ha dårlig selvtillit, og aldri vært bra nok. De dagene er over, jeg føler akkurat det bilde utstråler! Og husk du er god nok som du er! - #strong #ontop #naturalliving #lilalife #life #yoga 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #yogis #yogadaily #nrk #ig_namaste
 • - Nydelig sunn sjokoladechiapudding/ healthy chocolate chiapudding, sooo good😍➡️link i bio - #healthy #naturalfood #paleo #lovelife #healthychocolate #lilalife
 • - Sånn føler jeg meg nå! Selv om jeg ligger litt utladet i en hotellseng i Oslo med knekt fot, kunne jeg like gjerne vært på en fjelltopp i Lofoten som her. Jeg har det så bra! Endelig er jeg tilbake der jeg hører hjemme, etter mange år med maaange nedturer. Fra nå av blir dere nødt til å måtte høre meg skravle mye ernæring, oljer og livsstil. Og gjett om jeg gleder meg. Neste stopp på reisen er foredrag i Porsgrunn hos @withlovebymoen og det er FULLT😍. Deretter rett på ✈️ til @akinonresort for å holde kurs 🙏🏻😍- #himmeltinden #hauklandstranda #lofoten #naturalliving #health #doterra #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - For en dag! Helt nydelig å holde foredrag for flere hundre engasjerte tilskuere. I anledningen nydelig kjole fra @missmayanorway - #lillemåne #høstkonferanse #aip #healthyfood #natural #levdegfrisk
 • - Min fascinasjon for oljer øker for hver dag. I går slo jeg foten min kraftig, men optimistisk som jeg er tenker jeg ja ja det går bra. Jeg har smurt foten med doTerra oljer og ikke brukt en smertestillende. Jeg har sovet natten igjennom og ja hatt det greit, til tross for at det faktisk var brudd. Vil du vite mer om oljene, send meg en Mail line@holdal.no #doterralove #doterra #doterralife #bodø #allnatural #essentialoil #health #rsa_nature #elskerbodø
 • - Dette ble min siste håndstående på noen uker. Litt mer grasiøs denne enn den jeg hadde i går. Da datt jeg mot spisebordet og knakk noen bein ja🤣 Måtte bli 41 år før jeg knakk mitt første bein- @runandrelax 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #ic_landscape #yogis #mountainyoga #yogadaily #nrk #nrknordland #ig_namaste