Uncategorized

Klar for kurs igjen, være med?

Nå er jeg og vi på www.Balansen.no klar for en ny runde  med Smartlife.

Ønsker du en stabil vekt, stabilt blodsukker og en bedre helse, da er dette midt i blinken for deg!

kurs

Vi hjelper deg på veien dit gjennom:

– Naturlig mat

– Fysisk aktivitet og

– Mental trening.

Oppstart blir i uke 35. Eksakt dato og klokkeslett er ikke satt. Pris er 850,- pr mnd. Dette inkluderer 10 fagsamlinger med Line Holdal, 2 ukentlige treninger med Aina Brunstad. Samt deltakelse i et sosialt felleskap med en koselig avslutning.

Ønsker du mer informasjon?

Mail meg på line@holdal.no, og jeg ringer deg opp. Husk å legg igjen telefonnummer.
Eller ring meg direkte på 476 11410 eller balansen 755 66666

Jeg er også tilgjengelig for nettveiledning og konsultasjoner på Balansen

Ønsker du kurs på din hjemplass?

Da kan helgekurs være et alternativ. Ta gjerne kontakt om du har forslag til opplegg.

Smil fra Line

  2 COMMENTS

 • Turid Solstrand august 11, 2010 Reply

  Hei Line.
  Godt nytt år! Lurer på om du kan ha et helgekurs i Meløy i løpet av januar/ februar. Skulle være med på kurst du hadde i slutten av okt., men måtte dessverre melde forfall gr dødsfall i familien. Vet om flere som kunne tenkt seg et kurs med deg.

  Hilsen Turid Solstrand

  • line august 11, 2010 Reply

   Hei Turid. Er veldig opptatt fremover, men skal se hva jeg får til. Bør være rundt 15 deltakere. Jeg kan sende en mail til venner, familie og bekjente i Meløy og be dem bruke jungeltelegrafen om at det kanskje blir kurs. Blir det nok deltakere kommer jeg, men det må bli i slutten av februar:). Smil fra meg

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - November, og her i Bodø er det mørketid med stor M. Ikke min favorittid på året, men alt handler om hvordan man møter det. En stor fordel med å jobbe selvstendig er at jeg kommer meg ut og får litt dagslys😍 Og jeg lever lenge på gode minner som her fra Italia❣️-
 • - Nyter Spania og @akinonresort i fulle drag. Ny tur i april 2018, et du med? Yoga, fjelltur, nydelig mat som er gluten og sukkerfri, men likevel sinnssyk god😍, kos, avslapping, energi! Møt sommeren 2018 ladet ➡️info i Bio - #akinon #lilalife #natural #paleo #naturallife #tradisjonskost
 • - Jeg har brukt mange år på å ha dårlig selvtillit, og aldri vært bra nok. De dagene er over, jeg føler akkurat det bilde utstråler! Og husk du er god nok som du er! - #strong #ontop #naturalliving #lilalife #life #yoga 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #yogis #yogadaily #nrk #ig_namaste
 • - Nydelig sunn sjokoladechiapudding/ healthy chocolate chiapudding, sooo good😍➡️link i bio - #healthy #naturalfood #paleo #lovelife #healthychocolate #lilalife
 • - Sånn føler jeg meg nå! Selv om jeg ligger litt utladet i en hotellseng i Oslo med knekt fot, kunne jeg like gjerne vært på en fjelltopp i Lofoten som her. Jeg har det så bra! Endelig er jeg tilbake der jeg hører hjemme, etter mange år med maaange nedturer. Fra nå av blir dere nødt til å måtte høre meg skravle mye ernæring, oljer og livsstil. Og gjett om jeg gleder meg. Neste stopp på reisen er foredrag i Porsgrunn hos @withlovebymoen og det er FULLT😍. Deretter rett på ✈️ til @akinonresort for å holde kurs 🙏🏻😍- #himmeltinden #hauklandstranda #lofoten #naturalliving #health #doterra #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - For en dag! Helt nydelig å holde foredrag for flere hundre engasjerte tilskuere. I anledningen nydelig kjole fra @missmayanorway - #lillemåne #høstkonferanse #aip #healthyfood #natural #levdegfrisk
 • - Min fascinasjon for oljer øker for hver dag. I går slo jeg foten min kraftig, men optimistisk som jeg er tenker jeg ja ja det går bra. Jeg har smurt foten med doTerra oljer og ikke brukt en smertestillende. Jeg har sovet natten igjennom og ja hatt det greit, til tross for at det faktisk var brudd. Vil du vite mer om oljene, send meg en Mail line@holdal.no #doterralove #doterra #doterralife #bodø #allnatural #essentialoil #health #rsa_nature #elskerbodø
 • - Dette ble min siste håndstående på noen uker. Litt mer grasiøs denne enn den jeg hadde i går. Da datt jeg mot spisebordet og knakk noen bein ja🤣 Måtte bli 41 år før jeg knakk mitt første bein- @runandrelax 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #ic_landscape #yogis #mountainyoga #yogadaily #nrk #nrknordland #ig_namaste