Uncategorized

Kalendervinner 14.desember.

Bare innom for å ønske dere alle en super kveld. Selv er jeg litt lettet over at en «kavalkade» med jukeavslutninger er over. Misforstå meg rett utrolig koselig, men samtidig godt med dager da man ikke har noe på timeplanen.

I år har jeg virkelig fulgt opp rådet med å vaske med måte og ikke stresse. Julegavene er i boks, men der stopper det. I helgen skal jeg vaske litt, lage marsipan ,konfekt og bake litt rundstykker. Men det blir med det. Jul blir det uansett:)

Tonje hadde håpet på at hun skulle bli kalendervinner i dag, siden hun har bursdag. Du har stjernene med deg Tonje, hurra for deg som ble dagens kalendervinner. Send meg adressen din på line@holdal.no

Smil fra

  11 COMMENTS

 • Tonje desember 15, 2011 Reply

  HURRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂 Tusen takk søta, sender deg en e-post umiddelbart! 🙂

  • Line desember 15, 2011 Reply

   Så herlig at du ble så glad, søte du!!

 • Tonje desember 15, 2011 Reply

  Gratulerer du andre Tonje her inne :O))) idag har e laga masse tacokrydder i fine små krukker som ska bli julegaver til mine venninner. og du verden så godt d lukter her på kjøkkenet. har blanda inn både spisscumin og hele cumin. Ha en fin dag alle 🙂

  • Tonje desember 15, 2011 Reply

   Tacokrydder i små glass var ikke dumt! 🙂

  • Line desember 15, 2011 Reply

   Flinke flinke Tonje:)

 • Sukkerspinnengelen desember 15, 2011 Reply

  Tusen takk for den nydelig negllakken fra Linda Johansen jeg fikk i posten 🙂 Heldige meg. Nå blir neglene lekre til jul.

  Ha en deilig dag!

  • Line desember 15, 2011 Reply

   Bare hyggelig Siri. Så flott at den falt i smak:)

 • Sanna desember 15, 2011 Reply

  Maken til flaks da…..
  Gratulerer til bursdagsbarnet.
  I dag skal jeg lage marsipan og i morgen brente mandler.
  Da er julegodtet i hus…..

  • Line desember 15, 2011 Reply

   Du vet at du blé trukket ut 12.desember? :). Tror ikke jeg har fått adressen din:))

  • Tonje desember 15, 2011 Reply

   TAKK! 🙂 🙂 🙂

  • Line desember 15, 2011 Reply

   Marsipan og brente mandler, NAM! Ble det bra?

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten
 • - November, og her i Bodø er det mørketid med stor M. Ikke min favorittid på året, men alt handler om hvordan man møter det. En stor fordel med å jobbe selvstendig er at jeg kommer meg ut og får litt dagslys😍 Og jeg lever lenge på gode minner som her fra Italia❣️-
 • - Nyter Spania og @akinonresort i fulle drag. Ny tur i april 2018, et du med? Yoga, fjelltur, nydelig mat som er gluten og sukkerfri, men likevel sinnssyk god😍, kos, avslapping, energi! Møt sommeren 2018 ladet ➡️info i Bio - #akinon #lilalife #natural #paleo #naturallife #tradisjonskost
 • - Jeg har brukt mange år på å ha dårlig selvtillit, og aldri vært bra nok. De dagene er over, jeg føler akkurat det bilde utstråler! Og husk du er god nok som du er! - #strong #ontop #naturalliving #lilalife #life #yoga 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #yogis #yogadaily #nrk #ig_namaste
 • - Nydelig sunn sjokoladechiapudding/ healthy chocolate chiapudding, sooo good😍➡️link i bio - #healthy #naturalfood #paleo #lovelife #healthychocolate #lilalife
 • - Sånn føler jeg meg nå! Selv om jeg ligger litt utladet i en hotellseng i Oslo med knekt fot, kunne jeg like gjerne vært på en fjelltopp i Lofoten som her. Jeg har det så bra! Endelig er jeg tilbake der jeg hører hjemme, etter mange år med maaange nedturer. Fra nå av blir dere nødt til å måtte høre meg skravle mye ernæring, oljer og livsstil. Og gjett om jeg gleder meg. Neste stopp på reisen er foredrag i Porsgrunn hos @withlovebymoen og det er FULLT😍. Deretter rett på ✈️ til @akinonresort for å holde kurs 🙏🏻😍- #himmeltinden #hauklandstranda #lofoten #naturalliving #health #doterra #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - For en dag! Helt nydelig å holde foredrag for flere hundre engasjerte tilskuere. I anledningen nydelig kjole fra @missmayanorway - #lillemåne #høstkonferanse #aip #healthyfood #natural #levdegfrisk
 • - Min fascinasjon for oljer øker for hver dag. I går slo jeg foten min kraftig, men optimistisk som jeg er tenker jeg ja ja det går bra. Jeg har smurt foten med doTerra oljer og ikke brukt en smertestillende. Jeg har sovet natten igjennom og ja hatt det greit, til tross for at det faktisk var brudd. Vil du vite mer om oljene, send meg en Mail line@holdal.no #doterralove #doterra #doterralife #bodø #allnatural #essentialoil #health #rsa_nature #elskerbodø