Søtt.., Dessert, Kake, til kaffen

Kalendervinner 11.desember og lussekatter.

I dag kom jeg over en svært fristende oppskrift på Lussekatter som jeg vil dele med dere. Planen var å lage disse i kveld, men fikk ikke tak i alle ingrediensene. Istedenfor har vi laget:

 • Smør
 • Medisterkaker helt fra bunn
 • Sunnere grøt
 • Pepperkaker
Oppskrifter kommer iløpet av uken. Se bilder av det jeg har laget her.
Lussekatter
Kalendervinner 11. desember ble Liv (kommentar nummer 7), kan du sende meg adressen på line@holdal.no
Smil fra

  14 COMMENTS

 • Berit desember 12, 2011 Reply

  Gleder meg til den grøtoppskriften. Den så jo kjempegod ut!

  • Line desember 12, 2011 Reply

   Den var veldig god:)

 • Sanna desember 12, 2011 Reply

  De lussekattene kan jeg bare gi opp, for alt det rare som skulle i, får jeg nok ikke tak i her i bygda.
  Men jeg også gleder meg til den grøten…

 • hannem desember 12, 2011 Reply

  Er også spent på den grøten… Bruker å lage rømmegrøt av og til, Lena Beatrice har ei himla god oppskrift. Har vært på julebord i kveld, mitt tredje i år, spiste deilig røkt reinkjøtt stekt sammen med sjampinjong og rødløk. Bytta ut brød med potetpuré, av to onder osv.

  • Line desember 12, 2011 Reply

   Pinnekjøtt med stekt sopp og rødløk hørtes nydelig ut, det skal jammen jeg «adoptere». Grøten ble veldig god, men gjett om jeg fikk vondt i magen. Tåler verken fløte eller mandelmel, men måtte bare smake:)

 • Amalie desember 12, 2011 Reply

  Disse skal prøves i dag!!

 • Lissi desember 12, 2011 Reply

  Kunne tenke meg å lage Lussekatter jeg og, men desverre styrer jeg liksom unna oppskrifter hvor det blir for mye ingredienser 🙁 Ikke like lett å få tak i alt her hvor jeg bor heller…

  Men de så gode ut da 🙂

  • Line desember 12, 2011 Reply

   Så synd da, du får trøste deg med at det ikke ble lussekatter på meg heller. I dag tenker jeg å lage konfekt, mmm:)

 • Amalie desember 12, 2011 Reply

  Lussekatter er nyyydelig godt!!

 • Lykkehjemmet desember 12, 2011 Reply

  Venter i spenning på oppskriftene utover uka! 🙂

  • Line desember 12, 2011 Reply

   Så deilig å høre:)

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Nydelig dag i Bodø, skikkelig indian summer day. Å kunne tilbringe tid i naturen gjør meg balansert, og å kunne ha denne oljen med på tur er prikken over det hele. Balanse er en jordende blanding som består av gran, ho wood, Frankincense, blue tansy og kamomille. En olje som jeg merker har en god effekt på meg hvis jeg er stresset, føler meg engstelig eller har angst. Den er også med på å regulere humøret mitt😅 Ønsker du å lære mer om oljene som jeg er bergtatt av? ➡️line@holdal.no- #doterralove #doterra #doterralife #bodø #allnatural #essentialoil #health #rsa_nature #elskerbodø
 • - On the edge - @runandrelax 
#keiservarden #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #ic_landscape #yogis #mountainyoga #yogadaily #nrk #nrknordland #ig_namaste #tv_tinypeople
 • - Lofoten magi ❤️- #utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten
 • - Gull på alle kanter😍 #multebær #mulberry - #skolmen #unstad #lofoten #liveterbestute #runandrelax #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #ignordnorge #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - Nyter tiden i Lofoten! I morgen er jeg klar for foredrag på Leknes, kommer du? - foto @bjornchr_7 #lofoten #holdal #liveterbestute #runandrelax #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #ignordnorge #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - Så glad bli æ av å vær i Lofoten 💕 foto @bjornchr_7 #lofoten #holdal #liveterbestute #lofoten #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #ignordnorge #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - Med verden foran mine føtter - #lofoten #saupstadtinden #saupstad #liveterbestute #lofoten #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - På en fjelltopp i Lofoten, med utsikt over mitt opphav "Holdal" og med hånden full av blåbær, kan livet bli bedre? Ikke for meg! - #saupstadtinden #saupstad #liveterbestute #lofoten #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover