Søtt.., Dessert, Kake, til kaffen

Kalendervinner 11.desember og lussekatter.

I dag kom jeg over en svært fristende oppskrift på Lussekatter som jeg vil dele med dere. Planen var å lage disse i kveld, men fikk ikke tak i alle ingrediensene. Istedenfor har vi laget:

 • Smør
 • Medisterkaker helt fra bunn
 • Sunnere grøt
 • Pepperkaker
Oppskrifter kommer iløpet av uken. Se bilder av det jeg har laget her.
Lussekatter
Kalendervinner 11. desember ble Liv (kommentar nummer 7), kan du sende meg adressen på line@holdal.no
Smil fra

  14 COMMENTS

 • Berit desember 12, 2011 Reply

  Gleder meg til den grøtoppskriften. Den så jo kjempegod ut!

  • Line desember 12, 2011 Reply

   Den var veldig god:)

 • Sanna desember 12, 2011 Reply

  De lussekattene kan jeg bare gi opp, for alt det rare som skulle i, får jeg nok ikke tak i her i bygda.
  Men jeg også gleder meg til den grøten…

 • hannem desember 12, 2011 Reply

  Er også spent på den grøten… Bruker å lage rømmegrøt av og til, Lena Beatrice har ei himla god oppskrift. Har vært på julebord i kveld, mitt tredje i år, spiste deilig røkt reinkjøtt stekt sammen med sjampinjong og rødløk. Bytta ut brød med potetpuré, av to onder osv.

  • Line desember 12, 2011 Reply

   Pinnekjøtt med stekt sopp og rødløk hørtes nydelig ut, det skal jammen jeg «adoptere». Grøten ble veldig god, men gjett om jeg fikk vondt i magen. Tåler verken fløte eller mandelmel, men måtte bare smake:)

 • Amalie desember 12, 2011 Reply

  Disse skal prøves i dag!!

 • Lissi desember 12, 2011 Reply

  Kunne tenke meg å lage Lussekatter jeg og, men desverre styrer jeg liksom unna oppskrifter hvor det blir for mye ingredienser 🙁 Ikke like lett å få tak i alt her hvor jeg bor heller…

  Men de så gode ut da 🙂

  • Line desember 12, 2011 Reply

   Så synd da, du får trøste deg med at det ikke ble lussekatter på meg heller. I dag tenker jeg å lage konfekt, mmm:)

 • Amalie desember 12, 2011 Reply

  Lussekatter er nyyydelig godt!!

 • Lykkehjemmet desember 12, 2011 Reply

  Venter i spenning på oppskriftene utover uka! 🙂

  • Line desember 12, 2011 Reply

   Så deilig å høre:)

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten
 • - November, og her i Bodø er det mørketid med stor M. Ikke min favorittid på året, men alt handler om hvordan man møter det. En stor fordel med å jobbe selvstendig er at jeg kommer meg ut og får litt dagslys😍 Og jeg lever lenge på gode minner som her fra Italia❣️-
 • - Nyter Spania og @akinonresort i fulle drag. Ny tur i april 2018, et du med? Yoga, fjelltur, nydelig mat som er gluten og sukkerfri, men likevel sinnssyk god😍, kos, avslapping, energi! Møt sommeren 2018 ladet ➡️info i Bio - #akinon #lilalife #natural #paleo #naturallife #tradisjonskost
 • - Jeg har brukt mange år på å ha dårlig selvtillit, og aldri vært bra nok. De dagene er over, jeg føler akkurat det bilde utstråler! Og husk du er god nok som du er! - #strong #ontop #naturalliving #lilalife #life #yoga 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #yogis #yogadaily #nrk #ig_namaste
 • - Nydelig sunn sjokoladechiapudding/ healthy chocolate chiapudding, sooo good😍➡️link i bio - #healthy #naturalfood #paleo #lovelife #healthychocolate #lilalife
 • - Sånn føler jeg meg nå! Selv om jeg ligger litt utladet i en hotellseng i Oslo med knekt fot, kunne jeg like gjerne vært på en fjelltopp i Lofoten som her. Jeg har det så bra! Endelig er jeg tilbake der jeg hører hjemme, etter mange år med maaange nedturer. Fra nå av blir dere nødt til å måtte høre meg skravle mye ernæring, oljer og livsstil. Og gjett om jeg gleder meg. Neste stopp på reisen er foredrag i Porsgrunn hos @withlovebymoen og det er FULLT😍. Deretter rett på ✈️ til @akinonresort for å holde kurs 🙏🏻😍- #himmeltinden #hauklandstranda #lofoten #naturalliving #health #doterra #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - For en dag! Helt nydelig å holde foredrag for flere hundre engasjerte tilskuere. I anledningen nydelig kjole fra @missmayanorway - #lillemåne #høstkonferanse #aip #healthyfood #natural #levdegfrisk
 • - Min fascinasjon for oljer øker for hver dag. I går slo jeg foten min kraftig, men optimistisk som jeg er tenker jeg ja ja det går bra. Jeg har smurt foten med doTerra oljer og ikke brukt en smertestillende. Jeg har sovet natten igjennom og ja hatt det greit, til tross for at det faktisk var brudd. Vil du vite mer om oljene, send meg en Mail line@holdal.no #doterralove #doterra #doterralife #bodø #allnatural #essentialoil #health #rsa_nature #elskerbodø