Søtt.., Dessert, Kake, til kaffen

JIPPI, Noah likte godteriet mitt!

Her i huset er jeg vant med at alle sier æsj til «godteriet» jeg lager. Det har resultert i at jeg stort sett bare lager til meg selv, hi hi. Men i går på Frida sin bursdag fikk jeg nytt friskt mot, droppet tradisjonelle kaker og alt det som er mest vanlig når man feirer bursdag.
Vi koste oss med:

♥ Indisk lammegryte, proppet med ingefær, hvitløk, chili, cumin. Rett og slett bare godsaker. Kjøtt var marinert og stekt, kokt tilsammen 1 døgn – kjøttet smeltet i munnen.
Begge ungene elsket gryten, ååååhhh så det varmet mamma hjertet. Til gryten hadde vi crispy blomkål, hot stuff, og sukkererter.
♥Til dessert laget jeg bounty og jordbær dyppet i sjokolade. Jeg hadde forventet ÆSJ,
men gjett hva Noah elsket det og Frida likte det. LYKKE
♥ Enda har jeg et godt lager i kjøleskapet, mmmm!

Indisk lammegryte, laget med kjærlighet♥

Oppskrift kommer i neste PULS

Bounty og jordbær med sjokolade.

Endelig noe som falt i smak ♥

God helg kjære du!

Smil fra

  12 COMMENTS

 • Monika Kransvik april 13, 2012 Reply

  Lekkert!! Jeg skal feire 2 bursdager i uken som kommer og foruten om Bountey så er det lite de liker av mine kaker/godteri. Men de der jordbærene skal prøves ut. Husker vi fikk de i Miami når vi giftet oss. Det va bare lekkert 😛

  • Line april 13, 2012 Reply

   Håper de liker jordbærene:)

 • Poltri april 13, 2012 Reply

  Dette med å få barna til å like godsakene våre er jammen ikke lett. Mine liker ikke bounty, men jordbær dyppet i sjokolade er en slager. Så tusen takk for påminnelsen. Ellers så må vi aldri gi opp. Tilslutt siger det inn hos våre små håpefulle.

  • Line april 13, 2012 Reply

   Nei det er sant, men som du sier vi må aldri gi opp:). I går fant jeg endelig noe som falt i smak, så herlig! God helg til deg:)

 • Hege april 13, 2012 Reply

  Men når først barn liker det, har man en fulltreffer! 😀

  • Line april 13, 2012 Reply

   Det er sant:))), god helg.

 • Camilla april 13, 2012 Reply

  Hei

  Har du en formening om Olivita produktet? blanding av selolje og olivenolje for den optimale mixen.

  • Line april 13, 2012 Reply

   Vet ikke noe om det, men høres ut som et bra tilskudd:)

 • Kristine april 13, 2012 Reply

  Jordbær med sjokolade, det skal jeg jammen lage i morgen 🙂 mmmm….

  SV:
  Skiturer er jo veldig hard trening det. Yoga er også god trening. Jeg skulle ønske jeg hadde mer tålmodighet til det 😉
  God helg 🙂

  • Line april 13, 2012 Reply

   De er super gode, og så enkelt å lage.

   Joda skiturer er ok det, akkurat kommet hjem fra tur med familien. God helg til deg også. L:)

 • Melissa Spania april 13, 2012 Reply

  yummy yummy!
  Når jeg kommer til Norge i sommer skal jeg dyppe i sjokolade. Belgiske jordbær som er monsterstore frister liksom ikke på samme måte…

  Ha en god søndag, i morgen flyr vi tilbake til Spania! Gleder meg!

  klem

  • Line april 13, 2012 Reply

   Dette var nok monster jordbær, hi hi. Skrev om jordbær og sprøyting for en stund tilbake, og norske jordbær er faktisk en versting. Utrolig trist. Men gode er de.

   Håper du er vel tilbake i Spania, heldige du!

   Klem

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten
 • - November, og her i Bodø er det mørketid med stor M. Ikke min favorittid på året, men alt handler om hvordan man møter det. En stor fordel med å jobbe selvstendig er at jeg kommer meg ut og får litt dagslys😍 Og jeg lever lenge på gode minner som her fra Italia❣️-
 • - Nyter Spania og @akinonresort i fulle drag. Ny tur i april 2018, et du med? Yoga, fjelltur, nydelig mat som er gluten og sukkerfri, men likevel sinnssyk god😍, kos, avslapping, energi! Møt sommeren 2018 ladet ➡️info i Bio - #akinon #lilalife #natural #paleo #naturallife #tradisjonskost
 • - Jeg har brukt mange år på å ha dårlig selvtillit, og aldri vært bra nok. De dagene er over, jeg føler akkurat det bilde utstråler! Og husk du er god nok som du er! - #strong #ontop #naturalliving #lilalife #life #yoga 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #yogis #yogadaily #nrk #ig_namaste
 • - Nydelig sunn sjokoladechiapudding/ healthy chocolate chiapudding, sooo good😍➡️link i bio - #healthy #naturalfood #paleo #lovelife #healthychocolate #lilalife
 • - Sånn føler jeg meg nå! Selv om jeg ligger litt utladet i en hotellseng i Oslo med knekt fot, kunne jeg like gjerne vært på en fjelltopp i Lofoten som her. Jeg har det så bra! Endelig er jeg tilbake der jeg hører hjemme, etter mange år med maaange nedturer. Fra nå av blir dere nødt til å måtte høre meg skravle mye ernæring, oljer og livsstil. Og gjett om jeg gleder meg. Neste stopp på reisen er foredrag i Porsgrunn hos @withlovebymoen og det er FULLT😍. Deretter rett på ✈️ til @akinonresort for å holde kurs 🙏🏻😍- #himmeltinden #hauklandstranda #lofoten #naturalliving #health #doterra #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - For en dag! Helt nydelig å holde foredrag for flere hundre engasjerte tilskuere. I anledningen nydelig kjole fra @missmayanorway - #lillemåne #høstkonferanse #aip #healthyfood #natural #levdegfrisk
 • - Min fascinasjon for oljer øker for hver dag. I går slo jeg foten min kraftig, men optimistisk som jeg er tenker jeg ja ja det går bra. Jeg har smurt foten med doTerra oljer og ikke brukt en smertestillende. Jeg har sovet natten igjennom og ja hatt det greit, til tross for at det faktisk var brudd. Vil du vite mer om oljene, send meg en Mail line@holdal.no #doterralove #doterra #doterralife #bodø #allnatural #essentialoil #health #rsa_nature #elskerbodø