Middag

Hvitvinsdampede blåskjell og litt til….

Etter full fart på fredagen ble det rolig familiedag lørdag. Blåskjell er noe av det beste jeg vet, og det kler sommeren så godt. Derfor ble det hvitvinsdampede deilige blåskjell med masse gode grønnsaker, og et yderst lite glass vin:)

Hvitvinsdampede Blåskjell

blogg1

Til 2-3 personer

1 nett med blåskjell

1/2 kinesisk hvitløk

1 rød chili, fjern frøene om du ikke vil ha det for sterkt

½ stor purre

1/3 aubergine

1/3 squash

1 liten rødløk

Salt

Pepper

2-3 dl tørr hvitvin

1/2-1 boks hermetiske tomater

blaskjell-009

Rens og vask blåskjellene. Finhakk grønnsakene, og surr i meierismør til det glinser. Ha i de hermetiske tomatene .Tilsett vinen og varm opp alt til kokepunktet. . Rør godt rundt, og la dette koke opp. Ha så i blåskjellene, kok i 5-10 minutter til skjellene har åpnet seg. Smak til sausen med salt og pepper.

blogg7

Jeg serverte superbrød med godt meierismør til blåskjellene. Samt Markus Molitor tørr Rieseling.

Søndag og mandag har vært fine dager her i nord. August er en perfekt mnd for fjellturer, det verste av insekter er borte. Så både søndag og mandag har det vært ut på tur, aldri sur..

Sjekk de 2 sjarmtrollene..

blogg8

I går kveld 22.00, Finnkonakken:)

blogg9

Smil fra Line

  2 COMMENTS

 • Hanne august 10, 2010 Reply

  Blåskjella dine var supergode de!!! Jeg har aldri prøvd sjøl (bare spist det hos deg;), men kanskje jeg skal sjekke det ut når foreldra mine kommer oppover. Hvor kjøper du de?

  • line august 10, 2010 Reply

   I know, he he. Ja det blir en vinner, jeg kjøper de hos fiske forhandlere. Disse eksakt på hunstadsenteret:)

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - November, og her i Bodø er det mørketid med stor M. Ikke min favorittid på året, men alt handler om hvordan man møter det. En stor fordel med å jobbe selvstendig er at jeg kommer meg ut og får litt dagslys😍 Og jeg lever lenge på gode minner som her fra Italia❣️-
 • - Nyter Spania og @akinonresort i fulle drag. Ny tur i april 2018, et du med? Yoga, fjelltur, nydelig mat som er gluten og sukkerfri, men likevel sinnssyk god😍, kos, avslapping, energi! Møt sommeren 2018 ladet ➡️info i Bio - #akinon #lilalife #natural #paleo #naturallife #tradisjonskost
 • - Jeg har brukt mange år på å ha dårlig selvtillit, og aldri vært bra nok. De dagene er over, jeg føler akkurat det bilde utstråler! Og husk du er god nok som du er! - #strong #ontop #naturalliving #lilalife #life #yoga 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #yogis #yogadaily #nrk #ig_namaste
 • - Nydelig sunn sjokoladechiapudding/ healthy chocolate chiapudding, sooo good😍➡️link i bio - #healthy #naturalfood #paleo #lovelife #healthychocolate #lilalife
 • - Sånn føler jeg meg nå! Selv om jeg ligger litt utladet i en hotellseng i Oslo med knekt fot, kunne jeg like gjerne vært på en fjelltopp i Lofoten som her. Jeg har det så bra! Endelig er jeg tilbake der jeg hører hjemme, etter mange år med maaange nedturer. Fra nå av blir dere nødt til å måtte høre meg skravle mye ernæring, oljer og livsstil. Og gjett om jeg gleder meg. Neste stopp på reisen er foredrag i Porsgrunn hos @withlovebymoen og det er FULLT😍. Deretter rett på ✈️ til @akinonresort for å holde kurs 🙏🏻😍- #himmeltinden #hauklandstranda #lofoten #naturalliving #health #doterra #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - For en dag! Helt nydelig å holde foredrag for flere hundre engasjerte tilskuere. I anledningen nydelig kjole fra @missmayanorway - #lillemåne #høstkonferanse #aip #healthyfood #natural #levdegfrisk
 • - Min fascinasjon for oljer øker for hver dag. I går slo jeg foten min kraftig, men optimistisk som jeg er tenker jeg ja ja det går bra. Jeg har smurt foten med doTerra oljer og ikke brukt en smertestillende. Jeg har sovet natten igjennom og ja hatt det greit, til tross for at det faktisk var brudd. Vil du vite mer om oljene, send meg en Mail line@holdal.no #doterralove #doterra #doterralife #bodø #allnatural #essentialoil #health #rsa_nature #elskerbodø
 • - Dette ble min siste håndstående på noen uker. Litt mer grasiøs denne enn den jeg hadde i går. Da datt jeg mot spisebordet og knakk noen bein ja🤣 Måtte bli 41 år før jeg knakk mitt første bein- @runandrelax 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #ic_landscape #yogis #mountainyoga #yogadaily #nrk #nrknordland #ig_namaste