Uncategorized

Hva kostet mest?

Første «fri» dag på veldig lenge. Planen var å slappe av i dag, men jeg har gjort alt annet enn det. Ryddet, vasket, laget god mat, bakt, sortert bort 3 søppelsekker med klær/sko som skal til Freetex , og handlet inn til helgen. Men nå skal jeg snart slenge meg nedpå sofaen å være litt sløv. Oppskriften på alt som er blitt laget på kjøkkenet i dag kommer, og gled dere:)

Jeg og Noah hadde stor handel tidligere i ettermiddag. Ungene får kjøpe seg en ting hver som lørdagsgodt. Han valgte en kvikklunsj.
Til min store forskrekkelse kostet en liten sellerirot 20,50;-, mens kvikklunsjen kostet 9,50,-.

Burde det ikke vært omvendt?

Ønsker dere en super duper torsdags kveld:)

Stort smil

  13 COMMENTS

 • Katrine november 4, 2010 Reply

  Gleder meg til du skriver hva du skal bruke selleriroten til, har nemlig en i kjøleskapet som jeg ikke er helt sikker på hva jeg skal bruke til 🙂
  Ønsker deg også en fin kveld og ei riktig god helg.

  • line november 4, 2010 Reply

   :), oppskrift kommer.

   God helg til deg.

 • Veronica november 4, 2010 Reply

  Uff. Vet hva du mener der. Burde være «du blir feit og en byrde for samfunnet»-avgift på mat som ikke gir næringsstoffer. 😉 Sånn man setter på røyken. Til folk klarer å lære seg at kvikk lunsj ikke er noe «lunsj», da ville jeg heller valgt kålrota tror jeg :D…

  • line november 4, 2010 Reply

   Godt poeng:):)

 • hannem november 4, 2010 Reply

  Sånn sellerirot er bare rådyrt, særlig hvis den er vakumpakka. Har funnet rimeligere på innvandrerbutikker, men også på Rema 1000, der har de av og til hele som ikke er pakka inn. Kan lages til selleripuré, eller sammen med andre grønnsaker i supper eller i rotemos. Den er veldig lavkarbo, til rot å være. 🙂

  • line november 4, 2010 Reply

   Kjøpte den faktisk på REMA, og ikke vakumpakket. Tok den minste de hadde, he he. Ble veldig overrasket over prisen. L:)

 • Ingelill november 4, 2010 Reply

  Jo det skulle absolutt vært omvendt. Men jeg si det var stiv pris til å være en sellerirot , hvor i all verden kjøpte du den? Skulle vært en grønnsakshandler på hjørnet slik som i Oslo. Får bl.a kjøpt granatepler til 22 kr/ kg !!

  • line november 4, 2010 Reply

   Ulempen med å bo i nord. Utvalget er ikke så bra, og prisene høyere. Kjøpte selleriroten på Rema. Har forøvrig et granateple i kjøleskapet, har store planer om å lage noe spennende med det:)

 • Janicke Kittilsen november 4, 2010 Reply

  Så bra du har hatt en «fri» dag!! Helt sykt at grønnsaker er dyrere enn sjokolade….

 • Rebecca november 4, 2010 Reply

  Og snart kommer det jo avgifter på «feit mat»..jeg er veldig spent på hva staten definerer som feit og usunn mat?? Mest sannsynlig alle de tingene jeg faktisk spiser.. Bra jeg bor i nærheten av svenskegrensa (dog, det går ikke ann å sammenligne Åre med f.eks Strømstad), der er maten billigere, større og feitere 😀

  • line november 4, 2010 Reply

   Da blir jeg seriøst å vurdere streik, he he. La oss håpe at det er ferdigmat med all det dårlige fettet, og fett i potetgull etc. L

 • Ingelill november 4, 2010 Reply

  Hvis feit mat blir definert som seterrømme, smør, fløte , kokosfett etc, da bør det blir reaksjoner fra det norske folk. En ting er feit mat, en annen ting er usunn og feit mat. Er veldig spent på hva som kommer ut av denne saken.

  • line november 4, 2010 Reply

   Enig med deg, vi får vente i spenning sammen:-)

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - November, og her i Bodø er det mørketid med stor M. Ikke min favorittid på året, men alt handler om hvordan man møter det. En stor fordel med å jobbe selvstendig er at jeg kommer meg ut og får litt dagslys😍 Og jeg lever lenge på gode minner som her fra Italia❣️-
 • - Nyter Spania og @akinonresort i fulle drag. Ny tur i april 2018, et du med? Yoga, fjelltur, nydelig mat som er gluten og sukkerfri, men likevel sinnssyk god😍, kos, avslapping, energi! Møt sommeren 2018 ladet ➡️info i Bio - #akinon #lilalife #natural #paleo #naturallife #tradisjonskost
 • - Jeg har brukt mange år på å ha dårlig selvtillit, og aldri vært bra nok. De dagene er over, jeg føler akkurat det bilde utstråler! Og husk du er god nok som du er! - #strong #ontop #naturalliving #lilalife #life #yoga 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #yogis #yogadaily #nrk #ig_namaste
 • - Nydelig sunn sjokoladechiapudding/ healthy chocolate chiapudding, sooo good😍➡️link i bio - #healthy #naturalfood #paleo #lovelife #healthychocolate #lilalife
 • - Sånn føler jeg meg nå! Selv om jeg ligger litt utladet i en hotellseng i Oslo med knekt fot, kunne jeg like gjerne vært på en fjelltopp i Lofoten som her. Jeg har det så bra! Endelig er jeg tilbake der jeg hører hjemme, etter mange år med maaange nedturer. Fra nå av blir dere nødt til å måtte høre meg skravle mye ernæring, oljer og livsstil. Og gjett om jeg gleder meg. Neste stopp på reisen er foredrag i Porsgrunn hos @withlovebymoen og det er FULLT😍. Deretter rett på ✈️ til @akinonresort for å holde kurs 🙏🏻😍- #himmeltinden #hauklandstranda #lofoten #naturalliving #health #doterra #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - For en dag! Helt nydelig å holde foredrag for flere hundre engasjerte tilskuere. I anledningen nydelig kjole fra @missmayanorway - #lillemåne #høstkonferanse #aip #healthyfood #natural #levdegfrisk
 • - Min fascinasjon for oljer øker for hver dag. I går slo jeg foten min kraftig, men optimistisk som jeg er tenker jeg ja ja det går bra. Jeg har smurt foten med doTerra oljer og ikke brukt en smertestillende. Jeg har sovet natten igjennom og ja hatt det greit, til tross for at det faktisk var brudd. Vil du vite mer om oljene, send meg en Mail line@holdal.no #doterralove #doterra #doterralife #bodø #allnatural #essentialoil #health #rsa_nature #elskerbodø
 • - Dette ble min siste håndstående på noen uker. Litt mer grasiøs denne enn den jeg hadde i går. Da datt jeg mot spisebordet og knakk noen bein ja🤣 Måtte bli 41 år før jeg knakk mitt første bein- @runandrelax 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #ic_landscape #yogis #mountainyoga #yogadaily #nrk #nrknordland #ig_namaste