Uncategorized

Gled deg til oppskrift på crispy sjokolade og kokospai

 

I helgen hadde jeg og Bjørn Christian 11 års bryllupsdag. Ingen storslått feiring, men på lørdagen hadde vi et par timer for oss selv mens ungene var på disco. Jeg hadde tidligere på dagen laget en crispy sjoklade og kokospai, så vi bestemte oss for å bestille take away.


(noe vi svært sjeldent gjør siden halve huset er intolerant for det meste, pluss at ingenting smaker bedre enn hjemmelaget mat!)

Mmmm♥

Paien ble forøvrig nydelig, den er melke og glutenfri. Oppskrift kommer på bloggen iløpet av uken, så gled deg.

Bjørn har i takt med resten av familien gradvis endret kosten sin, men en gang iblant liker har å skeie ut med en  burger, cola og chips. På bryllupsdagen vår i fjor gav jeg han en tilleggsgave: gavekort på en hamburgermeny, he he. Denne benyttet han i år noe som sier alt om hvor ofte han egentlig spiser det..

 

Se så fornøyd han er…

 

Mens jeg koste meg med sashimi, salat med sjøgress etc og en frisk god italiensk hvitvin. Og ville seriøst ALDRI byttet dette med en hamburgermeny.

 

Paien var prikken over i’en. Nydelig!

Omleggingen av kosten til Noah etter vi fikk svar på test fra bmlab har gått bare fint.


Alle er med på lag, nå som vi har noe konkret å forholde oss til. Her er han litt mellomfornøyd med smoothien jeg har laget til han.

 

Derimot gårdagens middag elsket alle mann. 

Reinskav stekt med diverse grønnsaker. Saus av tamari soyasaus, pepper og kokosfløte. Tilbehør: sellerirotchips, rosenkålkrem og nyrørt ripssyltetøy. Mat er godt dere:)

 

  2 COMMENTS

 • Elin Askildsen august 27, 2012 Reply

  Hei, når kommer boken din ut? Er det mulig å ha konsultasjon over tlf? Hva koster det.

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten
 • - November, og her i Bodø er det mørketid med stor M. Ikke min favorittid på året, men alt handler om hvordan man møter det. En stor fordel med å jobbe selvstendig er at jeg kommer meg ut og får litt dagslys😍 Og jeg lever lenge på gode minner som her fra Italia❣️-
 • - Nyter Spania og @akinonresort i fulle drag. Ny tur i april 2018, et du med? Yoga, fjelltur, nydelig mat som er gluten og sukkerfri, men likevel sinnssyk god😍, kos, avslapping, energi! Møt sommeren 2018 ladet ➡️info i Bio - #akinon #lilalife #natural #paleo #naturallife #tradisjonskost
 • - Jeg har brukt mange år på å ha dårlig selvtillit, og aldri vært bra nok. De dagene er over, jeg føler akkurat det bilde utstråler! Og husk du er god nok som du er! - #strong #ontop #naturalliving #lilalife #life #yoga 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #yogis #yogadaily #nrk #ig_namaste
 • - Nydelig sunn sjokoladechiapudding/ healthy chocolate chiapudding, sooo good😍➡️link i bio - #healthy #naturalfood #paleo #lovelife #healthychocolate #lilalife
 • - Sånn føler jeg meg nå! Selv om jeg ligger litt utladet i en hotellseng i Oslo med knekt fot, kunne jeg like gjerne vært på en fjelltopp i Lofoten som her. Jeg har det så bra! Endelig er jeg tilbake der jeg hører hjemme, etter mange år med maaange nedturer. Fra nå av blir dere nødt til å måtte høre meg skravle mye ernæring, oljer og livsstil. Og gjett om jeg gleder meg. Neste stopp på reisen er foredrag i Porsgrunn hos @withlovebymoen og det er FULLT😍. Deretter rett på ✈️ til @akinonresort for å holde kurs 🙏🏻😍- #himmeltinden #hauklandstranda #lofoten #naturalliving #health #doterra #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - For en dag! Helt nydelig å holde foredrag for flere hundre engasjerte tilskuere. I anledningen nydelig kjole fra @missmayanorway - #lillemåne #høstkonferanse #aip #healthyfood #natural #levdegfrisk
 • - Min fascinasjon for oljer øker for hver dag. I går slo jeg foten min kraftig, men optimistisk som jeg er tenker jeg ja ja det går bra. Jeg har smurt foten med doTerra oljer og ikke brukt en smertestillende. Jeg har sovet natten igjennom og ja hatt det greit, til tross for at det faktisk var brudd. Vil du vite mer om oljene, send meg en Mail line@holdal.no #doterralove #doterra #doterralife #bodø #allnatural #essentialoil #health #rsa_nature #elskerbodø