Lunsj

Fristende lunsj tips

Variasjon i kosten er en utfordring for veldig mange. Man kjører seg fast i ett spor, som kan resultere i at man blir matlei. Her er mitt beste tips å tenke muligheter, være, leken på kjøkkenet, prøv ut nye ting og ikke minst med en positiv innstilling.

Her kommer tips til 2 enkle, men gode lunsjer.

Scampi med godt følge

Her har jeg stekt scampi i cocosa(brun etikett) ca 15 sek på hver side, ha på salt. Legg til side. Surr purre, blomkål, squash, rødløk og evnt andre grønnsaker du vil ha i. Bland grønnsaker, scampi, feta fra geit, olivenolje, salt, pepper og lime. Vips en nydelig lunsj.

NB: intoleranse for kasein? Da kan det hende du tåler geitost, proteinene er satt sammen på en annen måte. Jeg tåler det og er nå begynt å introdusere chevre, feta etc.

Kyllinglår med blomkålmos og tomatiserte grønnsaker

Her har jeg surret det jeg fant av grønnsaker sammen med cherrytomat og geitefeta. Hadde dette i en boks sammen med rester av blomkålmos. Kjøpte meg et kyllinglår på butikken, og resultatet ble en fristende, god lunsj på null komma niks.

Dagens frokost ble squash og gulrot lapper

I dag er jeg klar for ny CrossFit trening, gru, gleder meg. Fortsatt veldig støl etter økten tirsdag, he he.
Satt akkurat å svarte på kommentarer fra innlegget Give away da fikk jeg beskjed fra wordpress:

Du publiserer kommentarer i alt for stort tempo. Sett ned farten.

hi hi, kanskje den hadde hengt bedre om den fikk lavkarbo…

God dag til deg:)

 

  8 COMMENTS

 • karina november 3, 2011 Reply

  nei, nei, nei! du må jo ikkje ete scampi!
  http://www.youtube.com/watch?v=r9u6D2qGwXo

  • Line november 3, 2011 Reply

   Karina har lest dette tidligere, og jeg leser hele tiden noe om et eller annet. Fisk, kjøtt, egg, og på et tidspunkt holdt jeg på å bli gal siden jeg tok alt innover meg. Nå tenker jeg at jeg variere i det jeg spiser, og nei scampi er ikke optimalt. Men jeg må si at snutten fra youtube satte igang endel følelser, og blir nok en stund til jeg spiser scampi. Men har du sett filmen Food Inc? Hvordan kyllinger behandles, bruk av antibiotika, hormoner, osv. Hele industrien er syk, og skummel!

   • karina november 3, 2011 Reply

    Jepp, det er sjukt! Difor et eg mest økologisk, når eg unnar meg kjøt. Og når det gjeld fetaost, er ekta feta av saueost og fåreost i ein fin blanding. Den får du gjerne berre i delikatessebutikkar eller daglegvarebutikkar med litt større utval.

    • Line november 3, 2011 Reply

     Ja enig med deg, prøver også velge økologisk. Fetaen som jeg kjøpte var 100% får, men det kostet deretter. 75 kroner for et lite glass. Men kvalitet er verdt det.

 • hannem november 3, 2011 Reply

  Dette ser lekkert ut. Bruker ikke så mye scampi, foretrekker kortreiste reker fra Lyngen, de kan også brukes istedenfor. Det blir sjelden lunsj når jeg er heime, holder meg så lenge mett på yoghurt og nøtter.

  • Line november 3, 2011 Reply

   Ja de er nok et mye bedre alternativ. Jeg spiser lunsj i 15 tiden, og middag ca 20. hi hi:)

 • June Isabel november 3, 2011 Reply

  Er all fetaost av geit? Og er det slik at noen kan tåle meierismør men ikke andre melkeprodukter? Mage fungerer veldig bra som melkefri, men savner ost :/

  • Line november 3, 2011 Reply

   Nei det meste av feta er av kumelk. Vi er alle forskjellige, reagerer man på laktose kan man tåle smør da det er lite laktose i det. Men reagerer man på proteinet(kasein), bør man ikke spise smør. Men her kan man lage ghee(klarnet smør). Ja jeg vet, ost er et savn. Men prøv deg frem med geite produkter.

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - November, og her i Bodø er det mørketid med stor M. Ikke min favorittid på året, men alt handler om hvordan man møter det. En stor fordel med å jobbe selvstendig er at jeg kommer meg ut og får litt dagslys😍 Og jeg lever lenge på gode minner som her fra Italia❣️-
 • - Nyter Spania og @akinonresort i fulle drag. Ny tur i april 2018, et du med? Yoga, fjelltur, nydelig mat som er gluten og sukkerfri, men likevel sinnssyk god😍, kos, avslapping, energi! Møt sommeren 2018 ladet ➡️info i Bio - #akinon #lilalife #natural #paleo #naturallife #tradisjonskost
 • - Jeg har brukt mange år på å ha dårlig selvtillit, og aldri vært bra nok. De dagene er over, jeg føler akkurat det bilde utstråler! Og husk du er god nok som du er! - #strong #ontop #naturalliving #lilalife #life #yoga 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #yogis #yogadaily #nrk #ig_namaste
 • - Nydelig sunn sjokoladechiapudding/ healthy chocolate chiapudding, sooo good😍➡️link i bio - #healthy #naturalfood #paleo #lovelife #healthychocolate #lilalife
 • - Sånn føler jeg meg nå! Selv om jeg ligger litt utladet i en hotellseng i Oslo med knekt fot, kunne jeg like gjerne vært på en fjelltopp i Lofoten som her. Jeg har det så bra! Endelig er jeg tilbake der jeg hører hjemme, etter mange år med maaange nedturer. Fra nå av blir dere nødt til å måtte høre meg skravle mye ernæring, oljer og livsstil. Og gjett om jeg gleder meg. Neste stopp på reisen er foredrag i Porsgrunn hos @withlovebymoen og det er FULLT😍. Deretter rett på ✈️ til @akinonresort for å holde kurs 🙏🏻😍- #himmeltinden #hauklandstranda #lofoten #naturalliving #health #doterra #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - For en dag! Helt nydelig å holde foredrag for flere hundre engasjerte tilskuere. I anledningen nydelig kjole fra @missmayanorway - #lillemåne #høstkonferanse #aip #healthyfood #natural #levdegfrisk
 • - Min fascinasjon for oljer øker for hver dag. I går slo jeg foten min kraftig, men optimistisk som jeg er tenker jeg ja ja det går bra. Jeg har smurt foten med doTerra oljer og ikke brukt en smertestillende. Jeg har sovet natten igjennom og ja hatt det greit, til tross for at det faktisk var brudd. Vil du vite mer om oljene, send meg en Mail line@holdal.no #doterralove #doterra #doterralife #bodø #allnatural #essentialoil #health #rsa_nature #elskerbodø
 • - Dette ble min siste håndstående på noen uker. Litt mer grasiøs denne enn den jeg hadde i går. Da datt jeg mot spisebordet og knakk noen bein ja🤣 Måtte bli 41 år før jeg knakk mitt første bein- @runandrelax 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #ic_landscape #yogis #mountainyoga #yogadaily #nrk #nrknordland #ig_namaste