04/04

Ny sjanse! Fermenteringskurs 27. april.

Lyst å lære deg å fermentere? Da er du hjertelig velkommen på kurs torsdag 27. april klokken 18:00.  

 

 

Lær deg å lage levende, enzymrik mat som i tillegg til å smake nydelig er viktig for helsa. Vi lager sauerkraut, kokosyoghurt, fermentert ketchup, salsa med mere. Du vil i tillegg få smaksprøver på en variasjon av melkesyregjæret mat og drikke. Alle får lage sin egen kål, ha derfor med deg et eget rent glass (ca 1 liter).

 

17440162_10154217665876010_149287846_n

 

Alle vil få goodiebag fra Soma og prøver fra min favoritt hudpleieserie som er 100 % naturlig og inneholder endel fermenterte ingredienser.

 

17391919_10154217665051010_1661686981_n-1

Foto: Audrey Linn Kupen

 

Kursinformasjon:
Adresse: Bodinveien 59 B
Tidspunkt: 18:00-21:00 (muligens litt over)
Antall plasser: 8
Pris: 850

Bindende påmelding til : line@holdal.no

 

Smil fra ernæringsterapeut

 

Line Holdal

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *