Uncategorized

Dagsmeny, og litt til..

Auu, i dag har jeg skikkelig gangsperre etter gårsdagens treningsøkt. For å få litt ekstra motivasjon tar jeg av og til en økt sammen med Espen Lian, absolutt verdt det! Mesteparten av treningen foregikk i slynge, genial trening. Det er forøvrig noe jeg og min kjære skal investere i å ha hjemme når vi flytter i nytt hus. Så ja her er motivasjonen på topp for både trening og sunn mat.

Har fulgt opp treningsplanen som jeg la ut onsdag, har du?

Jeg har innlevering av hovedoppgave på ernæringsterapistudiet mitt 1.mai. Så dagene går med til oppgaveskriving. Men måtte le litt av meg selv i går, for det er utrolig hvor ineffektiv man kan bli om man står litt fast.

 • Det å legge sammen klær blir plutselig artig
 • Når telefonen ringer er jeg overlykkelig
 • Alt er spennende på internett…
 • Selv handling ble prioritert

Men til tross dette så er jeg godt igang, og dagen i dag skal være effektiv.

Gårdagens mat:

Frokost

Stekt egg, squash og purre. Godt med ruccola og en 1/2 avokado. Enkelt og godt!

Lunsj

Rester av denne deilige gryta. Stekt kyllingfilet, Idsøe eller Jakobs pølser, squash, purre, rødløk, litt hermetisk tomat, Oatley glutenfri havrefløte. Smak til med salt, pepper, basilikum og sukrin.

Middag

Torsk vendt i egg og blanding av kvernet sesam og solsikkekjerner. Stekt i cocosa. Stekt rødløk, løk, purre, squash og brokkoli. Blomkålris, hjemmelaget majones og sylteagurk. NAM!

Kvelds

En god kopp te, neve med paranøtter som jeg har varmebehandlet og en bit 86 % sjokolade.

Ønsker deg en strålende fredag

  14 COMMENTS

 • Nina april 29, 2011 Reply

  Så mye godt du spiser 🙂 Fine bilder

  • line april 29, 2011 Reply

   I know, elsker god mat:), og takk:))

 • hannem april 29, 2011 Reply

  Har funnet ut at det er lettere å lage blomkålris ved å dele opp blomkålen i buketter, koke den mør, helle ut vannet og mose den med en potetmoser (ikke stavmikser). Tilsetter masse smør og litt urtesalt. Gjorde det på denne måten sist og synes det var enklere enn å raspe blomkålen først. Det ble mindre søl også. Ulempen er at den trenger lengre koketid.

  • Ann-Dorte april 29, 2011 Reply

   Hannem; Bliver det så ikke mere til mos end «ris»??

   Min foodprocessor river(rasper) lyn hurtigt lidt blomkål og med kogt vand fra el-kedlen, så trækker (max 3 min) det mens jeg laver maden færdig .

   • line april 29, 2011 Reply

    Enig med deg, tenkte det samme. Blomkålris er så godt:)

  • line april 29, 2011 Reply

   Men blir det ikke veldig likt blomkålmos da? L:)

 • lovelyliller.com april 29, 2011 Reply

  geryten så veldig god ut. kjenner meg igjen i slike tidsfordriv hehe 😉

  • line april 29, 2011 Reply

   Men nå er jeg heldigvis i mål med oppgaven, jippi!

 • Elisabeth april 29, 2011 Reply

  Hei!
  Kjempeflott side du har, jeg har selv nettopp begynt og prøve meg frem i denne LCHF verden. Har prøvd ut noen av dine oppskrifter og maten er helt fantastisk.
  Men jeg har et spørsmål:
  – Hva slags pasitiller kan man spise når halsen værker ved forkjølelse o.l.?

  • line april 29, 2011 Reply

   Tusen takk for det du:)). Og håper du er fornøyd med omlegging av kosten. Når det gjelder pastiller har jeg dessverre ingen gode alternativer, synes du skal velge den som du synes har best effekt og som du liker best. Det er vel ikke snakk om så ofte. Selv er jeg helt borte fra pastill/tyggis, men det tok litt tid. Suger av og til på noe som heter peaceful mind med lakrisrot, har en beroligende effekt:). Smil fra Line

 • Må bare si meg enig me Hannem lenger opp.. Har begynt å snuse på lavkarbo-mat – og blomkålmos laget med potetmoser smaker FANTASTISK!! Who knew??

  • line april 29, 2011 Reply

   Vet det er nydelig, men synes blomkålris er vel så godt:)).

 • Linn Therese april 29, 2011 Reply

  Alt dette så utrolig digg ut! Gode mattips 🙂

  • line april 29, 2011 Reply

   Takk:)

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten
 • - November, og her i Bodø er det mørketid med stor M. Ikke min favorittid på året, men alt handler om hvordan man møter det. En stor fordel med å jobbe selvstendig er at jeg kommer meg ut og får litt dagslys😍 Og jeg lever lenge på gode minner som her fra Italia❣️-
 • - Nyter Spania og @akinonresort i fulle drag. Ny tur i april 2018, et du med? Yoga, fjelltur, nydelig mat som er gluten og sukkerfri, men likevel sinnssyk god😍, kos, avslapping, energi! Møt sommeren 2018 ladet ➡️info i Bio - #akinon #lilalife #natural #paleo #naturallife #tradisjonskost
 • - Jeg har brukt mange år på å ha dårlig selvtillit, og aldri vært bra nok. De dagene er over, jeg føler akkurat det bilde utstråler! Og husk du er god nok som du er! - #strong #ontop #naturalliving #lilalife #life #yoga 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #yogis #yogadaily #nrk #ig_namaste
 • - Nydelig sunn sjokoladechiapudding/ healthy chocolate chiapudding, sooo good😍➡️link i bio - #healthy #naturalfood #paleo #lovelife #healthychocolate #lilalife
 • - Sånn føler jeg meg nå! Selv om jeg ligger litt utladet i en hotellseng i Oslo med knekt fot, kunne jeg like gjerne vært på en fjelltopp i Lofoten som her. Jeg har det så bra! Endelig er jeg tilbake der jeg hører hjemme, etter mange år med maaange nedturer. Fra nå av blir dere nødt til å måtte høre meg skravle mye ernæring, oljer og livsstil. Og gjett om jeg gleder meg. Neste stopp på reisen er foredrag i Porsgrunn hos @withlovebymoen og det er FULLT😍. Deretter rett på ✈️ til @akinonresort for å holde kurs 🙏🏻😍- #himmeltinden #hauklandstranda #lofoten #naturalliving #health #doterra #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - For en dag! Helt nydelig å holde foredrag for flere hundre engasjerte tilskuere. I anledningen nydelig kjole fra @missmayanorway - #lillemåne #høstkonferanse #aip #healthyfood #natural #levdegfrisk
 • - Min fascinasjon for oljer øker for hver dag. I går slo jeg foten min kraftig, men optimistisk som jeg er tenker jeg ja ja det går bra. Jeg har smurt foten med doTerra oljer og ikke brukt en smertestillende. Jeg har sovet natten igjennom og ja hatt det greit, til tross for at det faktisk var brudd. Vil du vite mer om oljene, send meg en Mail line@holdal.no #doterralove #doterra #doterralife #bodø #allnatural #essentialoil #health #rsa_nature #elskerbodø